facebook

Nyhetsbrev - Grävmaskiner

Entreprenadmaskiner så som grävmaskiner är populärt föremål för stöld. Dessvärre blir man inte bara av med maskinen utan även potentiella kunder där arbetet snarast skulle utföras.

Vi har en lösning som hjälper dig, förutom stöldskydd, även kontroll och övervakning av dina fordon. Allt i en och samma enhet.
Med gps-teknik kan du spåra dina fordon, maskiner, värdesaker mm. i realtid. I slutet av dagen kan du lämpligtvis ta fram olika typer av rapporter som t.ex. hur länge maskinen har varit igång, på vilka platser den har vistats, hur länge den har varit parkerad. Du får således full kontroll över maskinernas rörelsemönster.

Hur fungerar då tekniken och vad behöver man?

  1. Man behöver en hårdvara som kallas för en gps-sändare (1), ett SIM-kort (2) och eventuellt täckna en karttjänst (3).
  2. Gps-sändaren (GSE-MVT380) direktkopplar man till plus och minuspoler på ett batteri och placerar enheten på en lämplig plats i fordonet.
  3. Nu är enheten klar för användning och ditt fordon är stöldskyddat. Nu återstår bara att testa så tekniken fugerar.
  4. Ifall man inte täcknar karttjänsten kan man alltid spåra sina fordon på begäran dvs. via uppringning som sitter i enheten. Varje gång man behöver veta position ringer man till numret som sitter i enheten och tillbaka får man position till sin mobiltelefon i form av en GoogleMaps länk. Smidigt!