facebook

Realtidsspårning

Det mest effektiva sättet att få överblick över fordon, maskiner eller människor med särskilda behov är att positionera dessa i realtid med en gps tracker. Vi har brett utbut av både batteridrivna gps trackers och de som ansluts fast till fordonets OBD-uttag eller kopplas till fordonets elsystem.

Oavsett vilket enhet du väljer från vårt sortiment får du en produkt som stödjer realtidsspårning. 

Vad innebär realtidsspårning? Realtidsspårning innebär att du spårar en gps tracker med hjälp av ett system, sk. spårningssystem (även kallat karttjänst). Vårt system heter Tracktor® som är ett robust "gps tracking system", rik på funktioner men samtidigt enkel att använda. Till skillnad från engångspositionering spårar du ett objekt i realtid via ett webbaserat system eller vår Tracktor® App för mobiltelefoner och surfplattor.

GPSER erbjuder webbaserad spårningssystem med överlägsen prestanda för både kommersiella och privata konsumenter. Du får detaljerad kontroll av fordonsflottan, bilar, båtar, lastbilar, anläggningsmaskiner och människor . Hantera rörliga tillgångar på ett effektivt sätt, sänk driftskostnader och förbättra personalens ansvar. Spåra och övervaka "live" eller visa historik upp till ett år bakåt i tiden från din dator, mobiltelefon eller surfplatta. GPSER levererar helhetslösningar för alla ändamål och gps spårningssystemet är översatt på 9 olika språk och används i dagsläget 16 länder runt om i världen.

Här hittar du alla våra produkter som stödjer realtidspositionering.

Mer information om Tracktor.