facebook

Om oss

MiniFinder Sweden AB är ett Växjöbaserat företag som tillverkar och säljer högprecisions positioneringsutrustning.

MiniFinder är ett IT-företag med spetskompetens inom GPS/GNSS-teknik. Vår verksamhet bygger på våra egenutvecklade produkter MiniFinder® GO, MiniFinder® Pico, Atto och Zepto. MiniFinder GO är ett professionellt fleet management system som förutom positionering/spårning används för körjournaler och olika typer av mätningar baserat på insamlat data från spårsändare (sk. GPS Trackers).

"MiniFinder kännetecknas av kvalitet, unik design och högsta precision i ett litet format."

Vårt mål är att bli marknadsledande inom utveckling av avancerade positioneringslösningar och fortsätta designa användarvänliga produkter som ligger i framkant med ny teknik.

Behov att känna sig trygg och ha kontroll över ägodelarna kommer alltid att finnas. Vårt mål är således att erbjuda ett produktsortiment som uppfyller de höga kraven hos våra kunder. Därför är det alltid god idé att du kontaktar oss innan köpet. Låt oss se över dina behov och föreslå den bästa lösningen.

Våra produkter är noggrant testade i tuffa miljöer, uppfyller de uppsatta mijlökraven för elektronisk utrustning och minst CE-certifierade. Kvalitetskontroller sker i två led av oberoende test-team innan produkterna skeppas till oss. Du kan således känna dig trygg när du investerar dina pengar i ny GPS-utrustning.

Det är viktigt att alltid läsa bruksanvisningen innan du använder våra GPS trackers. Följ alltid de lagar och föreskrifter som gäller på de platser där GPS-spåraren kommer att användas. Vi ansvarar ej för eventuella konsekvenser som våra produkter kan orsaka. Det är ditt ansvar att använda produkten utan att inskränka regler och inte använda i områden där GSM- och radioteknik är förbjuden.

Vi erbjuder snabba leveranser med Posten och DHL direkt till dörren oavsett var i Sverige du befinner dig. Räkna med en leveranstid mellan 1-3 arbetsdagar beroende på var i landet du befinner dig och beroende på vilken kvantitet du beställer. Normalt skickar vi varorna inom 4h från beställning och i de flesta av fallen har du produkterna dagen efter.

Vi är nöjda bara då våra kunder är helt nöjda.
Vi uppskattar därför att ni alltid kommunicerar med oss och ger oss feedback på det vi gör bra men även det vi gör mindre bra så att vi blir bättre.
 
Välkommen att handla i vår webbutik som är öppen 24/7 alla dagar året om.

MiniFinder Sweden AB
Reveljgränd 5
352 36 Växjö
Org.nr: 556909-5697
Innehar F-skattesedel
Bankgiro: 122-0102

E-post: info@minifinder.com
Telefon: +46(0)470-78 68 33