facebook

Atto hundpejl

Marknadens minsta hundpejl GPS tracker till jakthund. Kvalitetsprodukt med hög precision.
Abonnemang på MiniFinder GO krävs för att kunna använda MiniFinder-produkter. Detta köps i samband med aktivering och registrering. Priser och villkor hittar du på shop.minifinder.se.

Atto gps tracker är helt vattentät, liten och smidig att fästa på ett hundhalsband. Mått på endast 61*35*16 mm och vikt på ringa 38 gram passar även de minsta hundarna. MiniFinder Atto är svenskdesignad gps tracker (hundpejl) speciellt framtagen för jakthundar som fungerar i hela världen1


Omdöme:

Om det är specifikt en spårsändare för ett djur du letar efter så bör du kolla in MiniFinder Atto. Spårningen är imponerande exakt och samtalsfunktion är ett plus i kanten. 


Spårsändaren bygger på världsledande GPS-teknologi och har ett inbyggt GPS-chip från Schweiziska U-Blox som både är resurssnål och kraftfull liten chip.

 
MiniFinder Atto Pet GPS Tracker Functions Page


Bakom det lilla skalet finner vi teknik av absolut högsta kvalitet för positionering i tuffa väderlekar och miljöer. 

MiniFinder Atto Pet GPS Tracker Size Page

Det som särskilt utmärker denna enhet, förutom design och storlek, är dess batteritid, prestanda och funktionalitet. I standby läge klarar den av hela 20 dagar. GPS Tracker Atto är i dagsläget enda produkt till djur i denna storlek som klarar av detta.


Minifinder® Atto gps tracker hjälper dig hålla full koll på ditt husdjur. Förutom positionering kan du även "prata" med din hund och ge hunden kommandon. Högtalaren är strategiskt placerad på sidan av enheten så att hunden kan höra din röst så bra som möjligt.

Väljer du till MiniFinder GO spårningssystem får du tillgång till djurets individuella rörelsemönster på kartan. Du kan även sätta upp egna datafält som berör din hund som t.ex. senaste vaccinationsdatum mm.

  

Viktiga funktioner


Livespårning
Vid minsta rörelse skickar Atto sina positioner till MiniFinder GO applikationen. Du kan via en dator eller mobil följa alla dess rörelse i realtid på en karta. Förutom platsangivelse ser du även batteristatus, larmstatus, gps/gsm-signalstyrka i realtid. Detta är den enklaste och mest effektiva typ av spårning.

Loggning
Alla positioner loggas i MiniFinder GO systemet upp till ett år. Du kan i efterhand spela upp spår på kartan baserat på tid och datum.

Låg batteri varning
Vid låg batterinivå får du ett larm till din mobiltelefon eller datorn att batterinivån är låg och att gps tracker behöver laddas.

GeoFence larm
Rita ett virtuellt staket på kartan och få besked om gps-tracker (hunden) lämnar det avgränsade området.

Ljudövervakning
GPS tracker Atto gps tracker kan ställas in så den automatiskt svarar på inkommande samtal från ett auktoriserat telefonnummer. Lämpligt vid jakt då man vill höra ifall hunden skäller på bytet.

Larm vid förlorad GPS-signal
Enheten larmar om den kommer in i ett område utan GPS-täckning. Den kan även skicka ett besked när den återigen har erhållit GPS-signal.

Prata till djuret
Enheten stödjer röstkommunikation. Du kan ringa till din MiniFinder Atto och ge order till ditt djur som t.ex. “kom hem”, “sitt”, “ligg” mm.

Flash minne
Vid förlorad GSM-signal loggas alla positioner i flashminnet. MiniFinder produkter har plats för ca. 60.000 offline positioner. Vid GSM-anslutning överförs alla loggade positioner till MiniFinder GO-systemet.

Larm vid förflyttning eller vibration
GPS tracker kan m.h.a. sin sensor avgöra om enheten har förflyttat sig eller om det uppstått en vibration och sedan larma till MiniFinder GO systemet och APP:en när sådan händelse uppstår.

Larm vid överskriden hastighet
Du kan aktivera anpassad hastighetsgräns som enheten ska hålla sig inom. Om den angivna hastigheten överskrids, får du automatiskt ett meddelande om detta.

Kartor
MiniFinder GO APPen för realtidspositionering stödjer GoogleMaps, Bing Maps och OpenStreet Maps.


Vattentäthet

Atto klarar IP67 klassen vilket innebär att den är vattentålig. På filmen nedan visar vi att enheten i praktiken trivs lika bra i vattnet som runt hundens hals.

 

I paketet medföljer:

  • Enheten, GPS tracker MiniFinder® Atto
  • Micro USB kabel
  • Snabbguide och bruksanvisning på svenska
  • IoT Telematik SIM-kort
 

Garanti:

3 år

 

1 Aktiverad som standard att fungera i hela EU. Kan aktiveras att fungera i hela världen till en extra avgift.
MiniFinder® Atto’s design is patented in EU. Design number: 003457787-0001

Teknisk specifikation
Vattentät Ja, IP-67 certifierad
Mått 65 mm × 35 mm × 16 mm
Vikt 38g
Batteri Lithium-ion, 800mAh
GSM-band 850/1900Mhz, 900/1800Mhz
Strömkälla 110-220V input, 5V output
Drifttemperatur -20°C ~ +65°C
GPS fixtid Aktiv 1s, Varm 35s, Kall 45s
GPS känslighet -158dB
Noggrannhet (position) 5m
GPS chip u-Blox 7
Luftfuktighet 5% to 95% Ej-kondenserande
Batteritid 72h i standby
Minne 8Mb (flash minne)
LED En lampa som indikerar GPS, GSM och spänning

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt
  • Tillverkare: MiniFinder®
  • Artikelnummer: GSEMFAH
  • EAN: 7350090720047
  • Lagerstatus: Beställningsvara (Lev. om 5 - 10 dagar)
  • 1 199 Kr

  • Exkl. moms: 959 Kr
 

Behöver du hjälp?

Vänligen   maila oss eller ring   0470-786833
så hjälper vi dig.

Vi tar emot beställningar även per mail och telefon.