facebook

Trygghetslarm MiniFinder Pico

Varje dag går hundratals personer vilse som lyder av alzheimers (demens) eller annan typ av funktionsnedsättning som förhindrar personens orientering.
Dessa personer har nedsatt förmåga att bl.a. uppfatta tid samt plats vilket resulterar i enorm oro för anhöriga men även stora utgifter i form av personalkostnader för vården.

MiniFinder Pico är en kostnadseffektiv lösning som utan problem ersätter kommunernas dyrbara lösningar som dessutom fungerar UTOMHUS.

 

Extra trygghet

Vi har tagit fram en liten och lätt enhet som kan placeras lämpligtvis i fickan eller personens arm som är i behov att övervakas i realtid.
Enheten är utrustad med GPS-teknologi och heter så mycket som "MiniFinder Pico".

Pico bygger på avancerad positioneringsteknologi som tillsammans med spårningstjänsten Tracktor erbjuder er positionering av personer i realtid på en karta ifrån datorn, mobilen eller surfplattan.

 

Hur spårar man?

  1. Starta enheten och placera den sedan på bäraren.
  2. När bäraren (personen som lyder av demens) kommer ut ur huset ser du honom/henne i realtid på en karta från din dator, mobil eller surfplatta.
  3. I kartan kan du förutom position ställa in säkra zoner, få larmnotiser mm. Allt kan ställas in efter behov. Kontakta oss så berättar vi mer på 0470-786833

 

Klicka här för att läsa mer om enheten MiniFinder Pico.

Läs mer om vår Larm- och Spårningstjänst Tracktor.

Kontakta oss för mer info på telefon: 0470-78 68 33
Eller maila: info@gpser.se