facebook

MiniFinder® GO Fleet Management System (Spårningssystem)

MiniFinder® GO är cloudbaserat larm- och spårningssystem som erbjuder realtidsövervakning av din gps tracker. 

 
Med spårningssystemet MiniFinder® GO kan du spåra dina enheter i realtid bekvämt från din dator, smarttelefon eller surfplatta. Ta fram rapporter eller historik och rita ut spår på kartan för att se hur spårsändaren har rört sig, vilken hastighet den har hållit, hur långt den har gått mm. MiniFinder® GO har även en fiffig funktion som låter dig dela en unik länk med dina samarbetspartners.  Via den unika länken kan man sedan följa resan på kartan i realtid utan att ha tillgång till systemet så länge som den unika länken gäller.
 
Efter köpet av karttjänsten MiniFinder® GO konfigurerar vi din enhet och skickar dem till dig tillsammans med en kom-igång guide.
 
Allt du behöver göra är att logga in på kartan och se var din spårsändare befinner sig. Om den är i rörelse kommer ett spår ritas ut på kartan. Smidigt och praktiskt med andra ord.
 

Ladda ned vår App:

 
    
 

Viktiga funktioner:

* Realtidsspårning (tidsintrevallspårning om minst 10s)
* Utskrift av elektronisk körjournal (godkänd av skatteverket)
* Skapa larmnotiser beroende på olika händelser
* Ta fram larmrapporter
* Utföra olika typer av mätningar så som motortimmar, arbetstimmar osv.
* Spela upp resväg 
* Historik, sökning och analyser
* Statistik i form av olika grafer
* Ange geo-staket på kartan (in/ut)
* Flermappsstöd (GoogleMaps, OpenStreet, Bing Maps mm.)
* Flerspråksstöd (Svenska, Finska, Engelska, Spanska, Franska, Italienska)
 
 

Hårdvarustöd:

MiniFinder® GO stödjer i storsett all hårdvara som finns på dagens marknad. Med andra ord inte enbart våra enheter. Även mobiltelefoner kan spåras i systemet med en kommersiell app som finns att ladda ned från Apple App Store och Google Play.

Samtliga MiniFinder levereras med förinstallerat SIM-kort som ingår i månadskostnaden. SIM-kortet är  av en roamingfri typ som kan koppla upp mot samtliga master oavsett operatör och som fungerar i alla EU+EES-länder inkl Ryssland utan extra kostnad.

 

För utvecklare:

Vi tillhandahåller API för integration mot tredjepartssystem så som skräddarsydda spårningssystem, unika kundlösningar, körjournaler, mobila applikationer mm. Kontakta oss så berättar vi mer.