facebook

GPS-sändare

Här listas alla GPS sändare ur vårt lagersortiment. I menyn till vänster kan du lista GPS sändare som bättre passar dina behov. Vi lagerhåller våra GPS trackers och kan skicka dem till dig för omgående leverans. Se lagerstatus om leveranstid. Vänligen kontakta oss utifall du behöver beställa över 100st.


GPS-sändare, vad är det och hur fungerar egentligen GPS-spårning?

En GPS sändare är en smart produkt som används för spårning av olika saker och kan underlätta för alla användare oavsett syfte. Det bästa är att det är en produkt som kan användas av alla och för allt, det vill säga både för människor, djur, fordon och värdesaker.

Med en GPS sändare kan du som användare både larma, kommunicera med tillagda kontakter, samla data, skicka ut spårningssignaler och hantera olika inställningar direkt i din digitala enhet. De passar perfekt att använda vid aktiviteter, för vardagligt bruk, på barn, äldre och funktionsnedsatta, samt vid ensamarbete. Tryggheten i vardagen ökas för alla!

Vill du istället spåra ett djur, hålla koll på ett värdefullt föremål eller övervaka ett fordon kan du använda en GPS sändare och fästa den direkt på valfri sak. Precis som vid användning på människor kan en GPS sändare öka tryggheten i vardagen för dig som har djur eller som vill hålla koll på olika värdesaker. 

Här nedan har vi samlat alla GPS sändare som du kan hitta i vårt sortiment. Hos oss kan du hitta ett flertal modeller av GPS sändare som passar för olika användningsområden och behov. Det finns utan tvekan en variant för alla, oavsett om det gäller människor, djur, fordon eller föremål. Förfina sökningen

Produktjämförelse (0)


MiniFinder Nano GPS Personlarm

MiniFinder Nano GPS Personlarm

Info: Denna produkt kräver abonnemang som aktiveras hos MiniFinder. Pris: från 89kr/m..

2 999 Kr Exkl. moms: 2 399 Kr

MiniFinder Pico 4G Personlarm och GPS tracker

MiniFinder Pico 4G Personlarm och GPS tracker

MiniFinder Pico 4G är svenskdesignad gps tracker och trygghetslarm i mini format som fungerar i hela..

2 949 Kr Exkl. moms: 2 359 Kr

MiniFinder Rex - Hundpejl GPS tracker

MiniFinder Rex - Hundpejl GPS tracker

Info: Denna produkt kräver abonnemang som aktiveras hos MiniFinder. Första året gratis, därefter 699..

4 990 Kr Exkl. moms: 3 992 Kr

Atto Pro 4G GPS Tracker till katt eller hund

Atto Pro 4G GPS Tracker till katt eller hund

Info: Denna produkt kräver abonnemang som aktiveras hos MiniFinder. Pris: från 89kr/mån, APP oc..

1 199 Kr Exkl. moms: 959 Kr

Atto Pro 4G – vår minsta GPS till katt & hund

Atto Pro 4G – vår minsta GPS till katt & hund

Info: Denna produkt kräver abonnemang som aktiveras hos MiniFinder. Pris: från 89kr/m..

1 199 Kr Exkl. moms: 959 Kr

Atto Pro GPS Tracker till hund / katt / häst

Atto Pro GPS Tracker till hund / katt / häst

Info: Denna produkt kräver abonnemang som aktiveras hos MiniFinder. Pris: från 89kr/m..

1 199 Kr Exkl. moms: 959 Kr

GPS Tracker till fordon GSE-TT11

GPS Tracker till fordon GSE-TT11

GSE-TT11 är en profesionell GPS Tracker som passar alla typer av fordon från passagerarfordon til..

2 099 Kr Exkl. moms: 1 679 Kr

MiniFinder Xtreme GPS-tracker

MiniFinder Xtreme GPS-tracker

Xtreme GM7 är en svenskutvecklad GPS tracker som lämpar sig som stöldskydd till många olika områden ..

3 599 Kr Exkl. moms: 2 879 Kr

Visar 1 till 8 av 8 (1 Sidor)

Vad är en GPS tracker?

I grund och botten är en GPS tracker en säkerhetsprodukt som innebär att du kan spåra, larma och kommunicera direkt via en digital enhet. En GPS tracker är sen kopplad till ett system som möjliggör spårningen, kommunikationen, larm och varningar, samt insamling av data. 

Beroende på vilken GPS spårsändare det gäller kan en passande benämning också vara trygghetslarm, GPS tracker eller spårsändare. Oavsett vilken variant det gäller kan en GPS sändare hjälpa dig då du vill hålla koll på dig själv, en nära anhörig, ett djur, ett fordon eller ett föremål. Helt enkelt en produkt som ger ökad trygghet i vardagen! 


Varför använda GPS sändare?

En GPS sändare kan komma till stor nytta i de flesta situationer. Idag finns det GPS sändare utvecklade för alla olika användningsområden och ändamål just för att alla ska kunna öka tryggheten i vardagen. En GPS spårsändare innehåller både larmfunktioner, kommunikationsmöjligheter och spårning, samt tillhandahåller datainsamling.


När använda GPS spårsändare?

Olika GPS spårsändare är olika bra för olika saker. Det finns GPS spårsändare för privat bruk som gör sig bra för aktiviteter på egen hand, exempelvis om du ska ut i skogen, gå själv i mörkret eller vandra. Detta gäller även GPS spårsändare för barn där du kan spåra och övervaka vid behov. 

Sen finns det GPS spårsändare, även kallade trygghetslarm, för äldre och funktionshindrade. Dessa fungerar som personlarm och kommer med en tydlig larmknapp kopplade till olika centraler och mottagningar. Utöver det finns det GPS sändare för djur, GPS sändare för föremål och GPS sändare för fordon.


Olika typer av GPS spårsändare

Det finns ingen tvekan om att en GPS spårsändare på ett eller annat sätt ökar tryggheten i vardagen för den som valt att investera i en. Det kan antingen gälla tryggheten och säkerheten för en själv, för ett barn, för nära anhöriga, för ett djur, för ett fordon eller för ett föremål. Det finns också hundpejl som då är en gps spårare som används inom jakt.


GPS sändare för privat bruk

Använder du en GPS sändare själv har du tillgång att larma vid nödsituationer och kommunicera med tillagda kontakter vid behov. I och med att en GPS spårsändare för privat bruk också kommer med spårningsfunktioner kan nära anhöriga också spåra eller följa dig i vissa situationer som är lite extra riskfyllda eller då du känner dig osäker. 

Dessa varianter av GPS sändare kan i vissa fall kallas för personlarm eller trygghetslarm i och med att de ska öka tryggheten för användaren. De är smidiga att bära med sig och funkar för det mesta tack vare dess digitala utformning. GPS sändare för privat bruk är också bra för barn eller för de som utför ensamarbete. 


GPS sändare för äldre

Precis som GPS sändare för privat bruk är GPS sändare för äldre utformade med larmknapp. I vissa fall finns det även kommunikations- och spårningsfunktioner. Det innebär att även nära anhöriga eller ansvarig personal kan hålla koll på personen i fråga utan att vara vid dess sida. Kan även användas för funktionsnedsatta eller för de i behov av extra hjälp. 


GPS sändare för djur

GPS sändare för djur är ofta ett lite mindre föremål som du lätt kan fästa runt djurets halsband, på en sele eller liknande. Denna variant är perfekt för dig som vill kunna spåra, övervaka och positionera din hund, katt, häst eller andra husdjur som ofta rör sig fritt. 

På så sätt kan du också utöka deras rörelsefrihet utan att släppa kontrollen helt! Oavsett var ni befinner er och vilken tid det är på dygnet kan en GPS spårare underlätta då du vill hålla koll på ditt djur. Springer djuret bort, blir skadat, kidnappat eller kommer på villovägar kan du alltid hitta djuret med hjälp av spårsändaren. 


GPS sändare för föremål och fordon

En annan variant av sändare är den som är till för värdefulla föremål eller fordon. Dessa är ofta diskret utformade och kan enkelt placeras utan att vara synlig för andra. Perfekt att använda på exempelvis nycklar, plånbok, en cykel, i bilen, på båten eller andra värdefulla ting. Ta hjälp av spårningsfunktionen och få larm om föremålet lämnar ett visst område.


Vilken GPS sändare är bäst?

Idag finns det otroligt många högkvalitativa GPS sändare på marknaden, och det för alla behov. Oavsett om du vill larma, kommunicera, spåra, övervaka, positionera i realtid, analysera data eller få varningar vid olika händelser kan en GPS sändare komma till användning.

I och med att det finns så många olika varianter av hög kvalité är det svårt att säga vilken som är bäst. Vi på GPS:er tycker dock att MiniFinder GPS tracker är riktigt bra produkter som vi själva gärna använder och promotar. Säkerheten är genomgående och användningsområdena breda. 

Beroende på vad just du är i behov av och vem eller vad GPS sändaren ska användas till finns det olika modeller att välja mellan. Kolla exempelvis in MiniFinder Nano GPS Personlarm för privat användning, MiniFinder Atto GPS tracker till jakthund för husdjur, MiniFinder Pico GPS tracker för föremål, eller MiniFinder Xtreme GPS tracker till fordon och maskiner.