facebook

GPS tracker för barn

GPS Tracker för barn är den optimala produkten för dig som vill bidra till ökad säkerhet i vardagen. Dessa GPS Trackers har anpassats speciellt för att användas på barn i alla olika åldrar, så att både du som förälder och barnet i fråga kan få en högre trygghetsfaktor oavsett situation.

Med en GPS Tracker slipper ni känna oro då barnet ska ut och röra sig på egen hand – istället kan ni alltid hålla koll på var barnet befinner sig genom realtidsspårning. Trots att er vardag kanske redan känns trygg kan en spårningsklocka göra den ännu tryggare!


Produktjämförelse (0)


MiniFinder Nano GPS Personlarm

MiniFinder Nano GPS Personlarm

Info: Denna produkt kräver abonnemang som aktiveras hos MiniFinder. Pris: från 89kr/m..

2 999 Kr Exkl. moms: 2 399 Kr

MiniFinder Pico 4G Personlarm och GPS tracker

MiniFinder Pico 4G Personlarm och GPS tracker

MiniFinder Pico 4G är svenskdesignad gps tracker och trygghetslarm i mini format som fungerar i hela..

2 949 Kr Exkl. moms: 2 359 Kr

Visar 1 till 2 av 2 (1 Sidor)

Bästa GPS tracker för barn – MiniFinder Pico

Vår produkt, MiniFinder Pico, kan komma att bli er räddare i nöden då barnet ska ut på äventyr eller utforska världen på egen hand. Tack vare att vår GPS tracker för barn har en så pass smidig och kompakt konstruktion känns den trots dess bidragande trygghet både nätt och bekväm att använda. Den är 100% bärbar och kan användas var som helst, när som helst och på vem som helst!

Med ett utvecklat övervakningssystem och GPS-spårning finns det inte längre någon tvekan om att du som förälder kan ha koll på ditt barn oavsett var det är, det vill säga även om du inte själv är med. När som helst på dygnet kan du kontrollera barnets position för att säkerställa att din värdefullaste gåva på jorden är i säkert förvar.

Fördelar med MiniFinder GPS Tracker

MiniFinder Pico är vår GPS tracker för barn. Som GPS tracker är den riktigt smidig och behaglig att använda oavsett vad barnet ska göra. Med sina 35g är varken dess storlek eller vikt inte större än en tändsticksask, något vi varsamt utformad baserat på barnens fysik och rörelse. Den är alltså lätt att bära samtidigt som den ger ett praktiskt skydd för ökad trygghet.

Våra spårsändare för barn avger heller inte några ljud då den används, det för att minska möjliga störningsmoment. Du som förälder kan snabbt och enkelt spåra barnet vid behov oavsett tid på dygnet. Det är även möjligt att ställa in rörelsesensorerna på att skicka ut en varning så fort barnet förflyttar sig.

I spårsändarens tillhörande system kan du även logga in för att se över tidigare spårning och platsloggar, där både realtidspositioner och historik sparas. Det enda du behöver är en dator eller mobiltelefon, samt tillgång till internetuppkoppling för att ta dig in på sidan. All information samlas sen på en och samma plattform för direkt åtkomst när du vill.

Trots dess nätta utformning och funktionella design är MiniFinder Pico GPS Tracker för barn en riktig trygghet i vardagen. Med spårsändaren fäst runt barnets handled slipper både stor och liten känna sig oroliga då barnet ska röra sig på egen hand. Tack vare de inbyggda rörelsesensorerna funkar den även minst lika bra att fästa på en barnvagn.

 • Nätt design och bekväm passform
 • Hög funktionalitet och säkra detaljer
 • Speciellt utformad för barnets rörelse och aktivitet
 • Ljudlös även vid användning
 • Möjliggör spårning av barn och ungdomar dygnet runt
 • Avger barnets realtidsposition
 • Ett skydd i vardagen för ökad trygghet
 • Övervakningssystem med inbyggda rörelsesensorer
 • Se över tidigare spårningar, platsloggar och annan historik

Varför skaffa GPS tracker för ditt barn?

Enligt oss finns det ingen tvekan om att en spårsändare för barn är den perfekta investeringen då man vill öka familjens trygghet i vardagen. Med en barn GPS tracker till hands kan ni i alla situationer se till att barnet känner sig tryggt och säkert, det trots att hen ska ut och röra sig på egen hand. Med realtidsspårning kan du alltid se vart barnet är!

Faktum är att antalet försvunna barn och ungdomar har ökat markant de senaste åren, det enligt statistik från brottsbekämpningen. Det är fakta som i sig kan öka oron och osäkerheten i hemmet då barn eller ungdomar ska vistas utomhus utan din egen närvaro. Däremot kan en produkt som Minifinder Pico säkerställa tryggheten.

Med en spårsändare för barn är det inte bara möjligt för dig som förälder att hålla koll på ditt barn oavsett var hen är eller vad hen gör. Det är även möjligt att övervaka barnets rörelsemönster genom de inbyggda rörelsesensorerna, som i sig samlar in historik då barnet förflyttar sig.

GPS-spårningen och det inbyggda övervakningssystemet kan alltså skapa ökad säkerhet för både förälder och barn i alla situationer. Skulle det visa sig att ditt barn ibland smiter iväg eller ljuger om var hen ska kan GPS trackern även där vara till stor hjälp. Du kan direkt kontrollera barnets position och skapa trygga bevis till din fördel.

Varför just MiniFinder GPS tracker?

Anledningen till att just MiniFinder GPS tracker i många fall kan ses som den bästa GPS trackern för barn beror helt enkelt på att den är utformad med en högteknologisk kvalité som inte många kan mäta sig med. Inte bara är storlek, design och utformning genomtänkt för att skapa bästa möjliga komfort, utan även prestanda levererar på topp.

Med MiniFinder spårsändare är det inte längre ett problem att spåra positionering av både barn och andra materiella värdesäker. Tack vare den direkta uppkopplingen till MiniFinder Go Appen kan samtliga spårsändare övervakas i realtid, där du både via dator och telefon kan följa samtliga rörelser och få exakta platsangivelser.

Vill du kan du även ställa in varningar då spårsändaren rör sig och byter position. Utöver det faktum att den bidrar till en säkrare vardag så har GPS trackern en del funktioner som är utmärkande i dess klass. Det gäller inte bara batteritiden och loggningen av historik, utan med MiniFinder GPS tracker för barn kan du även få larm om olyckor och vid nödsituationer.

 • Livespårning via dator och mobil
 • Varning vid rörelse, förflyttning och förlorad signal
 • Geofence för begränsat område
 • Loggning av samtlig historik, positioner och data
 • Långvarigt batteri med standby på 20 dagar
 • Larm vid olycka
 • Panikknapp med röstsamtal till larmmottagre
 • Tvåvägskommunikation
 • Smarta funktionsknappar