facebook

GPS tracker häst

Vi på MiniFinder och GPS:er har skapat en speciellt utvecklad spårsändare för användning på olika husdjur, däribland hästar. Med en GPS tracker för häst finns det alla möjligheter för dig att spåra eller övervaka din häst för att se var den befinner sig! Tack vare spårsändarens minimala storlek kan den fästas direkt i hästens träns, kappan eller på sadeln.

När den är fäst på hästen har du som hästägare alltid tillgång till att följa hästens rörelsemönster eller få exakt indikation på dess position. En GPS tracker för häst kommer garanterat leda till ökad trygghet i såväl vardagliga som nya situationer där du vill ha koll var hästen är. Skulle den rymma, springa bort eller vara på långt avstånd kan du spåra den direkt via vårt smarta system – med MiniFinder spårsändare för djur kan du hitta din häst oavsett tid på dygnet!


Produktjämförelse (0)


MiniFinder Rex - Hundpejl GPS tracker

MiniFinder Rex - Hundpejl GPS tracker

Info: Denna produkt kräver abonnemang som aktiveras hos MiniFinder. Första året gratis, därefter 699..

4 990 Kr Exkl. moms: 3 992 Kr

Atto Pro 4G GPS Tracker till katt eller hund

Atto Pro 4G GPS Tracker till katt eller hund

Info: Denna produkt kräver abonnemang som aktiveras hos MiniFinder. Pris: från 89kr/mån, APP oc..

1 199 Kr Exkl. moms: 959 Kr

Atto Pro GPS Tracker till hund / katt / häst

Atto Pro GPS Tracker till hund / katt / häst

Info: Denna produkt kräver abonnemang som aktiveras hos MiniFinder. Pris: från 89kr/m..

1 199 Kr Exkl. moms: 959 Kr

Visar 1 till 3 av 3 (1 Sidor)

Varför skaffa en GPS tracker för häst?

Har du som hästägare funderat på att investera i en GPS till din häst, men sen ställt dig frågan om varför du bör ha en spårsändare till den? Faktum är att hästar och dess ståtliga skapelse till kropp ofta inger en lugnande natur som många gångar kan slå dig ett spratt.

Med det menar vi att det absolut inte är ovanligt att en häst då och då kan rymma, smita ut när du inte ser eller helt enkelt springa bort där du inte kan nå den direkt. I och med att hästar ofta får röra sig på rätt stora ytor, ofta på områden som trängs med skog och andra möjliga gömställen, är det inte alltid helt lätt att hitta hästen vid behov.


Tryggare vardag med MiniFinder GPS spårsändare

Vi är såklart medvetna om att alla hästar är olika och har olika rörelsemönster. Men, helt plötsligt kan det slå slint och då kan hästen bara rusa iväg utan att du hinner ifatt. Och att ha en yrande häst på vift utan att du själv kan kontrollera det är sällan roligt.

Genom att investera i en GPS tracker för häst kan du som hästägare minska oron om att du ska tappa bort din häst. Att kunna spåra sin häst på ett så smidigt och enkelt sätt som med MiniFinder GPS tracker är både tryggt och bekvämt för samtliga inblandade.

Har du dessutom hästar som rör sig på stora ytor blir det väldigt mycket lättare att spåra dem för att se dess exakta position, något som även gäller för sadel och andra redskap av värde.


Fördelar med spårsändare för häst

Du som funderat på att köpa en GPS till häst behöver inte längre fundera på saken. Det finns ingen tvekan om att du som hästägare kan tillgodose en mycket tryggare och mer trivsam vardag tillsammans med din häst genom att investera i en GPS spårsändare!

Med den kan du alltid hålla koll på hästen, se var den befinner sig, övervaka rörelsemönster på karta och få trygga larm vid oförutsedda händelser. Oavsett om din häst befinner sig i stallet, i hagen eller rör sig fritt på gården kan GPS trackern vara användbar då du vill spåra hästens exakta position – spårningen är tillgänglig alla tider på dygnet, oavsett var du och hästen är.

Fäster du spårsändaren på sadeln kan du alltid försäkra dig om att den också är på sin plats. Dessvärre blir det allt vanligare med stölder av både dyrbara hästtillbehör som sadlar och tävlingsutrustning, samt av hästarna i sig. Detta kan hända även då hästen och samtliga redskap befinner sig i stallet.


När använda GPS tracker för häst?

Med andra ord finns det alla anledningar till att skapa mer trygghet i vardagen för dig och din häst. Har du en GPS tracker fäst på hästen eller dina dyrbara tillbehör är du fullt förberedd på allt oförutsett som kan hända. Ska du ut på en ridtur i skogen kan familj eller vän hålla koll på er position på samma sätt.

Investera i en MiniFinder GPS tracker för djur och skapa ökad trygghet i ditt hästägande! Våra spårsändare kan följa med på alla olika äventyr och aktiviteter såväl i vardagen som vid andra situationer. Att kunna övervaka hästens position, spåra och följa hur och var din häst rör sig kan vara guld värt för er båda.


MiniFinder Atto pro GPS tracker för häst

VI på MiniFinder och GPS:er kan varmt rekommendera dig som djurägare att investera i vår GPS tracker för husdjur; MiniFinder Atto Pro. Trots dess minimala storlek är prestandan på vår spårsändare otroligt hög, där både kvalité och funktioner levererar en trygg produkt alla dagar i veckan.

När du väl har fäst din MiniFinder spårsändare på hästen, antingen på tränset, kappan eller sadeln, kan du känna dig säker på att hästen går att spåra oavsett vad. Våra GPS trackers ser till att hästens exakta position alltid går att hitta - du som hästägare kan välja att spåra, följa eller övervaka hästen och dess rörelsemönster under alla timmar på dygnet.

Det enda du behöver göra är att ansluta dig till vårt larm- och spårningssystem MiniFinder GO. Sen har du alltid tillgång till att spåra hästens exakta position och rörelsemönster oavsett när, var och hur du vill veta var den är. Med en GPS tracker blir det långa avståndet inte längre ett problem!


 • Realtidsspårning oavsett position
 • Lång batteritid
 • Kartor för spårning och övervakning över hela världen
 • Platsloggning och historik
 • Rörelsemönster, analys och statistik
 • Lyssna på hästen
 • Larm vid rörelse, ökad hastighet och förlorad signal
 • Varning vid lågt batteri
 • Geofence
 • Vattentät
 • 3 års garanti
 • Tillgång till MiniFinder GO spårningsystem via app/ dator